ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το «Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Λαζάρου Σώχου, αρ. 4, προκηρύσσει αμιγή αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση την 22-2-2022 και ώρες 10πμ -12μ στα γραφεία του σωματείου επί της οδού Λαζάρου Σώχου αρ.4, για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενώπιον Δικαστικού Αντιπροσώπου, αναβάλλοντας την απολογιστική γενική συνέλευση σε χρόνο που θα εξαλειφθεί η πανδημική νόσος του Κορωνοϊού.
Οι εκλογές θα γίνουν τόσο με φυσική παρουσία, όσο και ηλεκτρονικά, στην πρώτη περίπτωση με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνεται επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, είτε των αποτελεσμάτων τεστ μαζί με την αστυνομική ταυτότητα, καθώς και να γίνεται χρήση μάσκας.
Σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική ψηφοφορία και ψηφιακή κάλπη, αυτή θα γίνεται με δημιουργία και εισαγωγή μυστικών κωδικών ψηφοφορίας, που θα αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των μελών.
Η διεύθυνση του εκλογικού τμήματος για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος με φυσική παρουσία είναι οδός Λαζάρου Σώχου, αριθμός  4, 5ος όροφος, Αθήνα.
Η ψηφοφορία για την Εκλογή της Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής θα γίνει κατά τη διάρκεια της συνέλευσης την 22-2-2022 από 10πμ έως 12μ. Στη συνέχεια, αφού ανακοινωθούν  οι δηλώσαντες υποψηφιότητα ως υποψήφιοι, θα αρχίσει η ψηφοφορία, την ίδια μέρα και από ώρα 13μμ έως 17μμ. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί κατά τις ημερομηνίες από 22-2-2022 έως 25-2-2022 και ώρες 13μμ-17μμ,
Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, που θα είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο. Παρακαλούνται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους και το όργανο του σωματείου για το οποίο επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στη γραμματεία του σωματείου έως την Παρασκευή 11-2-2022.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Προσωρινώς Διοικούσα Επιτροπή

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ                   ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ

Μενού